GENERAL & ORDERING QUESTIONS

1.     Do you provide any discount on medicines?

Ans: Yes, we provide coupons on medicines

2.     What are your working hours?

Ans: We are available 6:00am – 9:30pm.

3.     Which cities/localities you are providing services?

Ans: Our services are available worldwide.

4.     What are the modes of payment and shipping charges?

Ans: Mode of payment. Online payment (domestic) or bank transfer, shipping charges depends on the destination and quantity, you could find it out while placing the order.

5.     Do I have to upload the prescription every time?

Ans: If first time order the prescription medicine, then YES. If re-order the same medicine, then NO.

6.     How can I place my order with you along with the modes?

Ans: Online ordering at www.984degree.com  Any issue, please contact our online service team via live chat. You are welcome to email us if necessary ([email protected])

7.     What if a person is asking for order confirmation time after uploading the prescription?

Ans: Usually 10 to 60 minutes.

8.     Do you have any additional charges for consulting services?

Ans: No extra charges

9.     Can prescribed medicines & healthcare products be order at the same time?

Ans: Yes

DELIVERY QUESTIONS

1.     What would be the duration of delivery slots?

Ans: it’s up to the domestic place, normally within 6 days. For international delivery, normally 5-12 days.

2.     Does 984Degree Online Pharmacy deliver products to any location in India or outside India?

Ans: To most domestic areas for most medicines, but 984Degree Online would like to suggest you check with our online service team about this due to difference license limitation on different regions. To oversea, we cover most countries with valid exporting licenses.

3.     How do I know if my order has been shipped?

Ans: You will get email confirmation of your order along with tracking details and you also could find the tracking info at your order which will be updated after parcel out.

4.     How will i know the status of my order?

Ans: By tracking your order ID.

5.     How do I cancel my order?

Ans: If you wish to cancel your order, you can email us or inform through chat before the parcel shipped out.

×
×

Cart